Fredsvagten ved Christiansborg

En vigtig del af Fredsvagtens aktiviteter er at prøve at vække den slumrende medietrold til live... Hvorfor er der ikke mange flere tæsk til Fogh & Co. når de nu så åbenlyst er fulde af løgn, mere eller mindre kriminelle, helt af sporet??

En del af det materiale vi har sendt ud, ligger her på siden, men Pressemeddelelser og Fredsvagtens Grundlag ligger på sine egne sider.

Der er også en del skriftligt materiale af forskellig art som fredsvagterne har samlet ind eller skrevet gennem tiden, men ikke sendt ud i form af pressemeddelelser. Det finder du her.

Løbesedler

Krigen ændrer sig, således gør også vort materiale som kan downloades her: [nogle er i pdf-format, nogle er rtf- eller Wordfiler...]

15. Marts 2015  

12. Februar 2007  

01. Maj 2005   19. Marts 2005  

06. December 2004   25. April 2004   25. April 2004   24. April 2004  

24. Maj 2003   31. Marts 2003  

11. December 2002   17. Juni 2002   06. April 2002  

26. December 2001   18. December 2001   07. December 2001   27. November 2001   27. November 2001   10. November 2001   19. Oktober 2001  

På engelsk:
War is Terror

På andre sprog:

 RussiskTyskFranskSpanskSvenskItaliensk
Krig er Terror: x x x x x x
Grundlag: x x x x    

Sange

Bo Richardt har skrevet flere forskellige sange, som kan bruges ved demonstrationer eller ved festlige lejligheder. De ligger på hans hjemmeside, og et par stykker af de go'e gamle ligger også her:


Her er teksten fra den seneste tilgængelige løbeseddel [for så vidt som vi får opdateret dén del af siden...]:

Krig er Terror

Gør FredsVagten en forskel?
Spørg ind i dig selv hvordan det ville være hvis vi IKKE var der. Hvis du ikke længere skulle se fredssymbolerne på deres daglige plads foran Folketinget.

Men hvorfor skulle vi dog heller gå hjem? er krigen slut måske, eller er Danmark stadig med til at udbrede godhedens imperium, med USA som den selvbestaltede leder? ja, desværre.
I måneder, år og dage ? når alle andre er gået andre steder hen efter de større demonstrationer, står FredsVagten og husker Borgen og byen på at nationen er ude i angrebskrig og besættelse. Hvorfor skulle vi gå hjem?

Jamen vi ER ikke så mange om det mere. Vi KAN altså godt bruge lidt aflastning så ikke gubbeklubben skal komme hver eneste dag, og så der ikke blir en let panik blot én af dem er forhindret en uge. Godt nok er det sundt, både fysisk og psykisk, men der er jo alligevel grænser for hvor meget man kan stille op til. Så vi har det som samfundet som mest: kører på pumperne.

Men for helvede mand ? vi KENDER Christiansborg Slotsplads og har studeret hvert eneste vindue og tunge sten i Magtens solide fæstning. I al slags vejr.
Nogen gange er det kedeligt, men for det meste er det livsbekræftende hvis man er lidt til mangfoldighed. FredsVagten er et meget åbent sted hvor stort set enhver kan komme med sine særheder og føle sig accepteret indenfor grundlagets hovedpunkter: Fred, Ild og Orden. Hvor man kan komme tilbage efter 2 måneder, eller 7, uden at føle sig presset til at undskylde sit fravær.

Vi gør som barnet i Kejserens Nye Klæder; råber op. Men her hører sammenligningen da osse op, thi vi bliver ignoreret. Hvorfor gør vi det? fordi vi har ret, men de narrehatte til "voksne" gider ikke høre på vores afslørende sandhed om Kejser Bush der ved Gud omgiver sig med falske gevandter; "frihed" og "demokrati". Skrædderne, som i dag kaldes spindoktorer, er jo fænomenale til at sy spind så folket kan lulle sig til ro med deres kortfristede velfærd i krigens skygge.
Men vi er fredsvagter fordi vi ikke kan se noget for trådenes kaos. Derfor går VI ned foran Borgen hvor spinnet ikke kan nå os, thi det formidles fortrinsvis hjemme i sofaerne ved de hjernevaskende tv-skærme. På FredsVagten har vi vores vinterslidte modinformationskanaler. Der er ikke så mange der studerer dem, men de er der.
Og frem for alt har vi virkeligheden. Det er subtilt, men kan dog forsøges beskrevet som dagen, lys og luft som modgift mod magtens manipulationer.

I er garanteret flere derude som ville få en personlig glæde af at komme på FredsVagten. PRØV. Og nu er det forår? kære venner ? den bedste tid hvor frakkerne lynes ned og der er en værre hængen ud omkring fredsstanden på rotundens stenkant, med "Lobbygrisen" i baghaven.

Fred er Muligt

JA til global retfærdighed; udryd fattigdom - ikke de fattige.
JA til oplysning, respekt og dialog; skoler i stedet for bomber.
JA til etnisk og kulturel mangfoldighed; mød verden med åbent sind.
JA til enkel og bæredygtig livsglæde; global solidaritet.

Vi kan ikke forholde os passive overfor at fred og frihed er truet af de magthavere som påstår de vil bevare det, dérfor står vi her.


Krig er terror!
Kontakt:
Bo 50901860
Minna 21515508.
Mail: fredsvagt@fredsvagt.dk

Opdateret: 19/02/2020