Fredsvagten ved Christiansborg

Nyhedsbrev: Støttekredsen for Flygtninge i fare

http://www.stoettekredsen.dk

 

Hvorfor mon så mange mennesker har svært ved at skelne mellem Dansk Folkeparti og nazisme? Både nazi-modstandere og nazi-sympatisører.

 

Hvorfor lige netop denne forvirring og tvivl om Dansk Folkeparti og hvorfor ikke om SF, Enhedslisten, socialdemokratiet eller radikale eller konservative for den sags skyld?

 

Hvad var mon grund til, at nogle Ekstrabladsjournalister fik den idé at ringe rundt til lokalformænd hos Dansk Folkeparti. Hvorfor mon?

 

Ni lokalformænd blev, efter Ekstrabladets afdækning af deres holdninger, ekskluderet fra Dansk Folkeparti. ????  Men når ni lokalformænd gerne bød nazister velkomne som nye medlemmer af DF, så trænger spørgsmålet sig på, hos nogle af os i hvert fald: hvor mange nazister har samme lokalformænd budt velkommen i folden hos Dansk Folkeparti, før Ekstrabladets opringninger……For man kan jo godt få tanken, at når lokalformændene har nazi-sympatier, når Ekstrabladets journalister ringer op, så har de vel også haft de samme sympatier før opringningerne.

 

Men nu skal resterende lokalformænd så på kursus i partiets holdning, bebuder partiledelsen hos Dansk Folkeparti. For en sikkerheds skyld, og for at fjerne tvivlen. Men hvorfor kunne partiets lokalformænd være i tvivl om partiets holdning? Det parti, som de selv er medlem af, og 9 af dem var medlem af. Hvorfor mon?

 

Vi kan godt give svaret.

 

For som en følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik udviser Danmark

 

1. Kvinden Sharareh  til Iran, hvor hun grundet sit tidligere hverv som journalist er i stor fare for henrettelse. Danmark udsender Sharareh til det land, hvor hun har været fængslet og udsat for tortur, og er i risiko for at blive fængslet og tortureret igen.

 

2. Som følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik udviser Danmark den unge kvinde Faraz til Iran. Danmark udsender Faraz til det land, hvor hun er i risiko for stening og i bedste fald ”kun” vil blive pisket. For at have dyrket sex uden at være gift. 

 

3. Som følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik har en forfulgt og syg mand fået forbud imod at opholde sig i Danmark og indrejseforbud i et år for at gå med aviser. Asylsøger på madkasse, der ikke så anden udvej end at arbejde sig til lidt penge, uanset det var ham forbudt. Forbuddet imod arbejde, også en følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik. – At manden end ikke har ret til at få straffen for sin avisomdelingsbrøde for en domstol er også en konsekvens af Dansk Folkepartis nationalistiske politik.

(Vi går ud fra, at du har bemærket at Dansk Folkeparti kræver Danmarks grænser lukkede for flygtninge, og kræver at dem der alligevel kommer ind straffes og tvinges ud).

 

4. Som følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik udsendes en svært epileptisk dreng til et hjemland, hvor han ikke kan få lægebehandling og medicin.

 

5. Som følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik har en 13-årig nervesvækket dreng i 8 mdr. ikke været i skole eller blevet undervist. Efter 5 år i Danmark er denne dreng stadig i ubearbejdet krigschok, og i chok efter at have oplevet etnisk udrensning af sine nærmeste slægtninge. Drengen er fyldt op med billeder af de rædsler han har oplevet i hjemlandet. Som følge af Dansk Folkepartis nationalistisk politik får denne dreng ikke den nødvendige psykiatriske hjælp. Som følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik udsender Danmark denne dreng ligeså dybt chokeret som da han ankom til Danmark for 5 år siden. Til et hjemland, hvor han heller ikke kan få hjælp, og hvor situationen langt fra er stabil, og hvor man langt fra kan garantere for drengens og hans families sikkerhed fremover. Det er en direkte følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik.

 

5. som følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik, udsender Danmark andre drenge og piger i samme situation som drengen oven for. Deres forældre. Voksne kan også være bange og traumatiserede og syge og forfulgte, og af disse grunde ude af stand til at beskytte deres børn. Selv om man er forælder, er man ikke altid herre over, hvordan resten af verden ter sig.

 

6. Som følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik, har dybt traumatiserede flygtninge været anbragt i interneringslejre i Danmark i de seneste 5 – 9 år under vilkår, der fastholdt dem i traumerne og yderligere har svækket deres helbred. Både voksne og børn. Som følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik sender Danmark disse voksne og børn tilbage til ustabile hjemlande, mere traumatiserede og mere helbredssvækkede end da de kom.

 

7. Som følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik sender Danmark børn, der er født i Danmark, og har tilbragt deres første 5-6 år her, ud til lande, hvor de udsættes for sult og nød.

 

8. Som følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik, sender Danmark nu også flygtninge ud, der havde fået ophold i Danmark og skabt sig en tilværelse med bolig og arbejde og et normalt liv, til hjemlande, hvor de intet har tilbage og ikke bare lige kan starte op. Sender ud til lande og kulturer som de færreste af dem føler tilknytning til. De har været væk i mange år.

 

9. Som følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik, splitter Danmark familier op. Sender mødre eller fædre ud, skiller ægtefæller fra hinanden. Som følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik, kan en tyrkisk mor, hvis mindreårige børn er i Danmark, end ikke få lov til at besøge sine børn. Ene og alene af den grund, at hun er tyrkisk og måske vil søge ophold i Danmark med sine mindreårige børn. – også en følge af Dansk Folkepartis nationalistiske politik, at en tyrkisk mor ikke må have ophold sammen med sine mindreårige børn. Børnene er danske statsborgere. Er anbragt på institution, fordi moderen ikke må få ophold i Danmark, og dermed ikke kan tage sig af dem.

 

Og nej: Dansk Folkeparti er ikke eneansvarlig. Venstre, der giver Dansk Folkeparti så meget magt har lige så stor del i ansvaret. En regering, der giver Dansk Folkeparti magt for selv at have magt. Men hvad er en regering, hvis eneste værdigrundlag, der er tilbage ”magten for magtens skyld”, og alt andet skredet. Staten bliver rigere og rigere på penge. Men  hvilken fattigdom på kærlige følelser til mennesker og menneskeheden, er fulgt med. Se dig omkring i Danmark.  Svækkede ældre ligger på plejehjem eller alene i deres lejligheder og rådner op. Venstre og Dansk Folkeparti har været ved magten i 6 år.  Staten er blevet rigere imens, men de svækkede ældre ligger stadig og rådner op, nu bare flere end før. På gaderne i København ligger flere og flere hjemløse. Hospitaler forfalder. Skoler forfalder o.s.v., o.s.v. Tag ud i en flygtningelejr og se den fattigdom og rædsel, der hersker hos mennesker, der er der alene af den grund, at de er forfulgte i deres hjemland – eller rettere af anden etnisk oprindelse end dansk!  Og derfor også udstødte af Danmark. Det er hvad det handler om.

 

Så for at runde spørgsmålet af: hvorfor mon anti-nazister og nazi-sympatisører  har svært ved at skelne mellem Dansk Folkeparti og Nazismen? Er du stadig i tvivl, så  læs eksemplerne ovenfor igen.  For det er hvad nazisme handler om:  at dyrke den ”ariske rene” race. - Og eksklusionen af 9 lokalformænd ændrer ikke ved det faktum, at Dansk Folkeparti fører en ekstrem nationalistisk politik, der har etnisk udrensning af Danmark til følge.  Det er nemlig, hvad der foregår i Danmark i disse år. Ikke med gasovne, men som beskrevet ovenfor.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Støttekredsen for flygtninge i fare

 

Kontaktperson: Mona Ljungberg, Skoleholdervej 41, 1. 2400 Kbh., Tlf. 2883 1318, e-mail: mona@stoettekredsen.dk

Tlf. Medier: 2883 1318

Andet: Tlf. 2398 0135

 

Sammen kan vi gøre noget, som vi ikke kan gøre hver for sig. – Bliv medlem af Støttekredsen.

Støttebidrag kan indbetales på vores konto i Merkur Bank. Reg. Nr. 8401 103 8399

 

Støttekredsen for Flygtninge i Fare

http://www.stoettekredsen.dk

 

Aase Albæk, Aase Bak-Nielsen, Aase- og Einar Danielsens fond, Anemone Samy, Anders Bjerre Mikkelsen, Anders Gjedsted, Anders Chr. Jensen,  Anders Sørensen, Andrea Vergara, Ann Jeppesen, Anne Cathrine Valeur, Anne Line Dalsgaard, A. M.  Nielsen, Anne Mette Fage-Pedersen,  anne Märcher, Annelise Ebbe, Annette Bauder Jensen, Annette Mørkholm, Annette Skov,  Anny Andersen, Arne Hansen, Arne Runge, Arthur Krasilnikoff, Asger Boertmann, Asger Lauridsen, Asta Land olesen, B. Krøgholdt, B. Jensen, Benedikte Artved, Benny Andersen, Benny E. Andersen, Bent Børresen, Bente Bruun, Bente H. Davidsen, Bente Juhl, Bente Schwartz, Bente Tramm Ejdrup, Birger Trier,  Birgit Horn, Birgitte Paulsen, Birgitte Petersen, Birgitte Romme Larsen, Birte Bang, Birthe N. Jensen, Birthe Dalland, Birthe Nielsen, Birte Nyholm,  Bitte Jacobsen, Bitten Marx Jørgensen, Bjarke Christiansen,  Bjarke Slot, Bjarne Degnbol, Bo Richardt, Bodil Dreyer, Bodil J., Bodil Høyrup, Bodil Sonne, Britt Lægsgård, Britt Norr Jensen, Britta Edelberg, C. Nissen, Carsten Lunding, Casper Croneman, Cecilie Nissen,, Charlotte Ankersen, Charlotte Kirkegaard, Christian Bundgaard, Christina Hesselholdt, Claus Fjeldgaard, C. Lassen, Danny Andersen, Danny Rødgaard, Deas Seidenfaden, Dennis Stausholm, Detman H., Ditte Øbo Andersen, Ditte Brink Pangel, Dorte Smedegaard, Ea Suzanne, Ebbe Dejgaard,  Eden Konal, Elin Petersen, Elisabeth Jessen,  Elisabeth Kej Åradsson, Else Holst-Kruse, Else Sørensen, Elisabeth Granzow, enkefru Plums støttefond, Erik Agergaard, Erik Bruun, Erik Møller, Erlend Mo, FC "Kafka", Foreningen Dansk Folkeempati, Frank Buch, Frede K. jørgensen, Frederik Schmidt, Frits Thomsen, Gerd Gottlieb, Gerda Christensen, Gitte Nielsen,  gorica Dimitrihjevic, Grethe Due, Grethe Lundin,  Græsrodsfonden, Gudrun Bovin, Gudrun Dejgaard, Gunhild Lindstrøm, Gunvor Fink Møller,  Gurli Hansen, Hagens Fond, Hanna Ziadeh,  Hanne Franzen, Hanne Kurup,  Hans Christensen, Hans Erik Hansen, Hans Jørn Jensen, Hans Otto Jørgensen, Hotelejer Andreas Harboes fond, Håkan Wiberg, Heidi Lantz Frydenlund-Vad,  Helene Hindberg, Helga Berg, Helge Nørrung, Helle Frehr, Helle Hansen, Henrik Gaarde, henrik Lyk,  Eden Kovac, Iben Melbye, Ibrahim, Ida Harsløf, Ida H. Jakobsen, Idun Varvin, Inga Axelsen, Inge Gregersen, Inge Paaske, Inge Rasmussen, Ingeborg Ellegaard, Ingrid Steinitz, Den irakiske menneskerettighedsforening i Danmark, J. Ottesen,  jakob H. Klindt, Jakob Neerup, Jakob Stouman, Jan Trier, Jannik Hastrup, Jean-Pierre Duclos, Jens Borking, Jens Galschiøt, Jens Lyhne, Jens Mørch, Jens Romme, Jens Shelde, Jesper JLA Larsen, Jesper Kabbel, Jette Behrendt, Jette Nielsen, Joan Bach Ludvigsen, Johanne Ihle, Jonathan lundgren, John Kehlet, John Kristensen, John Reynolds, Jonas Wagner, jonna gram-petersen, Julia V. Meersohn, Julie Hansen, Jytte Bergdam, Jørgen G. Davidsen, Jørgen G. madsen, Jørgen Krøgholdt, Jørgen Winther,  K. Bager, Kaj Dorstenia,Kamilla Lange, Kamilla Pedersen, Karen Bjerre, Karen Busk Jepsen,  Karen Christiansen, Karin Andersen, Karin Dorstenia, Karin Annelise Dyhr, Karin Hershøj, Karin Norris, Karsten Fledelius, Kasper Rasmussen, Kathrine Krøijer Hørsted, Katja Ludvigsen, Katja Rosenstock, NN, Katrine Madsen, Kim Haarder, Kim Kristensen, Kirsten Bindstrup, Kirsten Nielsen, Kirsten Thorup, knud Erik Lægsgård, Knud Vilby, Krista Norgaard, Kristian Olsen, Kristina Frænkel, Kvindernes internationale liga for fred og frihed,  L. Nielsen,  Lajla Mortensen, Lannungs fond, Lars Bohn, Lars Henning Rossen, Lauri Dammert, Lave K.Broch, Leif Herman, Lene Bach,  Lene Christensen, Lene Crogh, Lene Malmstrøm, Lene Søgård,  Lin Solvang, Linda Lassen, Lis Bach, Lis Jensen, Lis Randi Sørensen, Lisbeth Algreen, Lisbeth Tyrrestrup., Lise Ina Hansen, Lise Nordstrom,  Lise wegener, Liv Gunnarsen, Lone Jørgensen, Lone Stæhr, Lotte Pedersen, Louise Lange, Maja. L. V. Lange, Malene Fenger-Grøndahl, Malene Vilstrup, Manuel Espasadin, Margit Jørgensen, Maria Brogaard, Maria M. Dalland, Maria Stahl, Maria-Louise Ejlers, Marianne Olsen, Marie Arnica Urtica, Mathilda Feldthaus, Mathilde Lindh Jørgensen, Max Artved,  Merete C. westergaard, Merete Sokoler, Merlin Dju, Metin Aydin, Mett Mari Lægsgaard,  Mette Bryndum, Mette F. Schou, Mette Fink Nielsen, Mette Lundin,  Mette Roerup, Mette Staugaard, Mette Steenbæk Andersen, Michael Bernht, Michael H. Strand, Michael Jensen, Michael Olsen, Michael Rützau, Michaela Brüel, Mik Brammer, Minna Skafte Jensen, Mogens Busse, mona ljungberg, Morten Larsen, Morten Sigsgaard, Murernes Fagforbund, Nadia Awwad, Nanna Carlsen., Nasser Mohammed, Nicolai Aaen, Nicole Henius, Nicole Breckau, Nicola Ravden, Niels K Hansen, Nils Jensen,  Niels Sørensen, Nils Christensen,  Nina Bach, Nina Klok, Nina Lørring, Nina Winther, Nur Beier, Ole Klammer, Ole Vedel, Otto og Gerda Bings mindelegat, Pamela,  Pierre Vernet, Per A. Jensen, pernille Neergaard, Peter Daugaard, Peter Duetoft, Peter Heigaard Laursen,  Pia Sigm., Pædagogisk Kartel, afd. 6, Povl Dissing, Randi Theil Nielsen, Rasmus Münster, Rebecca Vergara, http.//www.rehsusb.dk, Rikke Jespersen, Rikke Lange, Rikke Thomsen,, Roma-foreningen i Danmark, Roman Sokoler, Ruth C., Ruth Christiansen, Saad Al-Zubeidi, Saied Hosseini Mehr, salman Ibrahim, SAmir Behric, Sarah Koppel, Sigurd Handrup, Simon Lørring, Sofie Sauzet, Solveig Als, Solveig Lauritsen, Steen Andreassen, Steen Christensen, Stinne Foens, Susana Ritius, Susanne Bartram, Susanne Brammer, Susanne Brøgger, Søren Jensen, Svend Hesselholdt,  Søren Jensen, Søren Noack,  Søren Krage, Svend Sølling Jensen, Søren Brink Pangel, Tabita Jensen. Tania Kristiansen, Thanh D. Tran, Therese Enggård, Thomas lekfeldt, Thomas Winding, Thyra Bjerre, Tim Whyte, Tina Sørensen, Tom Olsen, Tony Liversage, Torben Bergdam, Torben Conrad, , Torben. G Madsen, Torben Gregersen, Tove Krag, Trine Bech, Troels Hansen,  Trylle Vilstrup, 'Træ og byg, Tue Magnussen, Ulla Dueholm, Ulla Paarmann, Ulla Rohder, Unni Paus,  uschi Tech, V. Hansen, Vagn Frausing, Vibeke Hermansen, Vibeke Marx, Victoria Winding, Viggo Jonasen, Viggo Tyrrestrup., Villo Sigurdson, Vinnie Eliasen,  Wisti-fonden for international forståelse,  Wake Film, Walter Dalland, Yngve Fobian

 

Krig er terror!
Kontakt:
Bo 50901860
Minna 21515508.
Mail: fredsvagt@fredsvagt.dk

Opdateret: 05/10/2010